Life Impulse® Super Energy - Termék kód :815, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® Super Energy - Termék kód :815

Life Impulse® Super Energy

erős antioxidáns hatás

energizál és revitalizál

erősíti az immunrendszert

vegán termék

gazdag C-vitamin-, kalcium-, vas- és káliumforrás

Katalógus Ár
7890.00 HUF
Nettó mennyiség:
473 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A maqui gyümölcs megakadályozza a koleszterin oxidációját, ezzel megelőzheti a szívbetegségeket, és segít a gyulladásos folyamatok enyhítésében. A nopal kaktusz hatékonyan stabilizálja és szabályozza a vércukorszintet. Megnöveli az energiaszintet, és javítja a közérzetet. Az acai természetes energiaforrás, a mangosztán pedig erős antioxidáns hatással bír, és harcol a különféle korokozókkal szemben.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® Super Energy egyedi, frissítő recept alapján összeállított, 7 BIO gyümölcs és növény levéből készült egészségkoktél. Ráadásul a goji, mangosztán, noni, acai, maqui, nopal kaktusz és aloe vera kombinációja támogatja az immunrendszert, gazdag C-vitaminban, kalciumban, káliumban és vasban. Szabályozza az anyagcserét, fontos rost és vitaminforrás. Csökkenti a stresszt, a fáradtságérzetet és a vércukorszintet. Beállítja a normális koleszterinszintet. Gátolja a sejtek korai öregedését. Emellett tápláló, finom és az immunrendszert is védi.

Használati utasitás

Fogyasztása 12 év felett ajánlott. Lehetőleg reggel, üres gyomorra, naponta 2 evőkanállal fogyasszunk belőle. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépjük túl. Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a normál étrendet. Fogyasztása a csomagoláson feltüntetett határidőig javasolt. Használat előtt az üveg felrázandó. A lezárt üveg száraz és hűvös helyen tartandó (max. 21-22°C). A felbontott üveget hűtőszekrényben tároljuk, és tartalmát 30 napon belül fogyasszuk el. Az étrend-kiegészítőt kisgyerekek elől elzárva tároljuk.

Összetevok

"A napi adag (30 ml) hatóanyag-tartalma: 5720 mg organikus gojigyümölcslé (Lycium barbarum)*, 5720 mg organikus mangosztángyümölcslé (Garcinia mangostana)*, 5720 mg organikus nonigyümölcslé (Mornida citrifolia)*, 5720 mg organikus acaigyümölcslé (Euterpe oleracea)*, 2860 mg organikus nopal lé (Opuntia ficus-indica)*, 1140 mg organikus maqui gyümölcspor (Aristotelia chilensis)*, 1140 mg organikus aloe vera lé (Barbadensis miller-plant)*.
További összetevők: háromszor átszűrt víz, almalé-koncentrátum, pektin, guar gumi, citromsav, kálium -szorbát, természetes goji aroma qs.; RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva. Eltérés az

összetevőkben: +/- 10%."

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22322/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Tanusítványok

  • Kosher

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.