Life Impulse® ÖKO Propolisz - Termék kód :737, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® ÖKO Propolisz - Termék kód :737

Life Impulse® ÖKO Propolisz

erősíti az immunrendszert

csökkenti a megfázás kockázatát

fertőzés ellenes

BIO minősítéssel rendelkezik

Katalógus Ár
2490.00 HUF
Nettó mennyiség:
10.20 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Akár 68% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A propolisz már ősidők óta ismert erős antibiotikus hatása révén. Több mint 50 típusú fertőzés, baktérium, parazita és egyéb betegségre jelenthet megoldás. Erős helyi hatással rendelkezik. Külsőleg alkalmazva kisebb sérülések, ekcéma vagy különféle szájbetegségek esetén is hatékony. A kapszula porával a száj kiöblítése nagyon hatásos.

Elonyök és hatások

A Life Impulse BIO Propolisz táplálékkiegészítő, Bio propoliszkivonatot tartalmaz. A propolisz elsőrangú immunrendszer-erősítő, emellett gyulladáscsökkentő, vírusölő és antibakteriális hatásáról is ismert. Az antibakteriális hatása révén a propolisznak megelőző szerepe is van. Emellett az immunrendszert is támogatja. A terméket BIO módszerekkel állították elő.

Használati utasitás

16 éven felüliek naponta 1 kapszulát fogyaszthatnak. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Összetevok

Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: BIO Propolisz- 225 mg-*DRD. Egyéb összetevők: cellulóz, zselatin kapszula. q.s. Az összetétel variációja +/- 10%. q.s. DRD- Felnőttek számára ajánlott napi bevitel; *- anyagok, amelyek számára nem állapították meg az DRD- t.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22220/2019

Elvárások és tanácsok

VEGETÁRIÁNUS
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  ÓCSAINÉ JUHÁSZ BRIGITTA  rá 24.09.2021
  • Már több mint 1,5 éve szedem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Azóta megfázáson kívül komoly bajom nem volt, pedig előtte sokat betegeskedtem sajnos. Csak ajánlani tudom.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  ANTAL IRÉN  rá 22.09.2021
  • A propolis nagyra becsült termék! Én folyamatosan szedem és a többi terméket is, azért van ellenálló képessége a szervezetemnek. Nagyon elégedett vagyok termékeikkel. Több éve használom a vitaminokat.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ PÁLHEGYI KRISZTINA  rá 30.12.2020
  • Kicsi lányom szerint a méhecskés "vitamin". Szeptember óta használjuk és az jut róla az eszembe, hogy ha van propolisz megfáásnak nyoma sincs.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  ÁCS PÁLNÉ TÜNDE  rá 02.03.2019
  • Előző télen folyamatosan beteg voltam. A mostani téli időszakban 3 hónapon át, napi 1 kapszula Propoliszt használtam. 1 alkalommal voltam kicsit beteg, pár napig naponta 2x2 propoliszt használtam és meg is gyógyultam hamar. Akut megbetegedés esetén és megelőzésre is kiváló.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 03.02.2017
  • Pár hete Viktória lányom jól megfázott. Náthás volt, fájt a torka. Nem influenza, csak megfázás.
   Kértem, hogy igya meg a gyömbéres teát, de elutasította. Ennek ellenére kicsit csempésztem a teájába, de csak annyit, hogy ne legyen észrevehető az íze. Na persze úgy azért a hatása sem volt az igazi. Gondoltam, akkor kipróbáljuk a Life Impulse® BIO Propolisz kapszulát. Napi 1 kapszulát adtam neki, ez az előírt adag mindenkinek belőle.2 nap múlva kutya baja nem volt, nem fájt a torka és a nátha is elszállt.Míg az osztály fele 26-ból 13 fő betegen feküdt otthon, páran pedig betegen jártak a suliba, ő bírta a sarat, nem kapta el a többiektől a betegséget. Azóta is szedetem vele a napi 1 kapszulát.