Life Impulse® Beauty Forte - hajra és körömre - Termék kód :7039, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® Beauty Forte - hajra és körömre - Termék kód :7039

Life Impulse® Beauty Forte - hajra és körömre

táplálja és oxigénnel látja el a hajszálat

fenntartja a hajszál növekedését és szinét megelőzve a haj s

ragyogást nyújt és fennatrtja a gyors köröm növekedést

Katalógus Ár
3890.00 HUF
Következő értéktől leárazva
4490.00 HUF
Nettó mennyiség:
10.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Mindannyian dús és ragyogó hajat szeretnénk, erős körmöket, viszont a stressz és a rossz nem megfelelő étkezési szokások miatt hiányzik a jó táplálék bevitel és megbomlik egészségi állapotunk .
Life Impulse Beauty Forte – Hair and nails , vitamin és ásványi anyag complex, megelőzi és gátolja a hajhullást,fiziológiai egyensúlyt biztosit a hajszálnak, stimulálja a természetes és egészséges hajnövekedést, növeli a hajszáll ellenállását.

Elonyök és hatások

A Life Impulse Beauty Forte Hair and nailben levő vitamin és ásványi anyag complex mint a hialuronsav, biotin, cink, B5 Vitamin és C vitamin javitják a haj rugalmasságát és hidratálják, megelőzi a hajvégek rongálódását, a hajtörést és a hajhullást. A körmök erősebbé válnak, hidratáltabbbakká és ragyogóbbá.

Használati utasitás

Használati útmutató: 1 kapszula / naponta.16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

Összetevők/kapszula: 50 mg* Hyaluronsav, 50 mg* organikus Acerola (C Vitamin 10%), 42 mg* Cink glükonát (amiből 5 mg cink)- 50% az RTE, 15 mg Pantoténsav ( B5 Vitamin 250 %), 150 mcg Biotin – 300% az RTE. Más összetevők: 100 mg kukoricakeményitő, zselatin kapszula. RTÉ – referencia tápérték – EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.* - az RTÉ nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22267/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  GIRUSNÉ ZSÓFIA  rá 15.12.2019
  • Egy 80éves nyugdijas társam megkért rendeljek valamit mert nagyon töredezik a körme, Amikor beszedte az egy havi kapszulát szólt csodás lett a körme, szép egészséges lett. A lánya viszont felfedezte hogy édesanyja ritka haja dúsúlt, új hakszálak jelentek meg. Mindenkinek ajánlom.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  ILLESNE KORANYI MELINDA  rá 19.07.2019
  • Kislányom szedi, hónapok óta póthajat szeretne, mert nem nőtt a haja,vettem neki ebből a vitaminból és kértem kezdje szedni, semmi mást nem használt és 1 hónap alatt csodát tett, majdnem másfél cm- t nőtt a haja. Nagyon elégedett vagyok, ő pedig boldog és örül a látványos eredménynek. Köszönjük szépen.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  DURA ANITA  rá 25.02.2019
  • Kb 10 éve hullik a hajam. Mindenféle sampont meg tablettát használtam már. Sok orvost végigjártam. Semmi nem használt. 4 hónapja vette nekem édesanyám ezt a tablettát és a koffeines sampont. Nálam csoda történt, nő a hajam. Voltak kopasz foltjaim, ott nagyon észrevehető. Hálás vagyok édesanyámnak, ő még nem adta fel. Ajánlom mindenkinek aki hajhullással küzd,nekem bevált.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  NYÁRINÉ MAGDI  rá 07.07.2018
  • Betegségem következtében nagyon elvékonyodott és megritkult a hajam, a körmeim gyengék, beszakadozottak lettek. Ezen nagyon sokat segített ez a termék, a hajam besűrűsödött, újra dús lett és a fodrászom is csodálkozott milyen gyorsan megnőtt. A körmeim állapota is sokat javult, nem töredezik fel körömágyig és gyorsan nő, már a mosogatás sem károsítja, igaz hogy ebben most már a BioHaus mosogatószer is segít.