Life Impulse® HappyDreams - Termék kód :7041, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® HappyDreams - Termék kód :7041

Life Impulse® HappyDreams

nyugtató és relaxáló alvás

meggátolja a stressz hatást

segít az álmatlanság eltávolításában

Katalógus Ár
4190.00 HUF
Nettó mennyiség:
13 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Az álmatlanság latinul annyit tesz, hogy "alvás nélkül", és a nyugodt és megszakítás nélküli alvás létrejöttének nehézségére utal. Az alvás alapvető fontossággal bír, hiszen a szervezetünk ilyenkor tud igazán regenerálódni. Az orvosok javaslata szerint, egy felnőttnek átlagosan 7-9 órát érdemes aludnia éjszakánként, viszont különféle okokból ezt sokszor nem sikerül megvalósítani.
A nyugodt és pihentető alvásnak az egész szervezetre fontos pozitív hatásai vannak. Kezdve a memória javításával és a vizsgákon való teljesítmény növelésével, az immunitás fokozásán és a fizikai teljesítmény növelésén keresztül egészen a stressz és a depresszió csökkentéséig.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® HappyDreams-ben található összetett BIO növények pihentető hatással vannak a szervezetre, és a stressz hatásait is ellensúlyozhatják. Ezáltal pedig az álmatlansággal szemben is hatékonyan felléphetnek.

Használati utasitás

1 kapszula lefekvés előtt. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Összetevő/kapszula: Eco Schizandra (Schizandra chinesis) 100 mg*, Noni Eco kivonat (Morinda citrifolia) 100 mg*, Eco Rhodiola kivonat (Rhodiola rosea) 100 mg*, Eco Valeriana kivonat (Valeriana officinalis) 50 mg*. Más összetevők: cellulóz. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22295/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁR ISTVÁNNÉ  rá 24.07.2020
    • Több vásárlóm dicséri a terméket. Amióta szedik, nyugodt, pihentető az éjszakájuk. Este 1 órával lefekvés előtt veszik be és elmondásuk szerint nagyon jól pihennek és reggel fitten kelnek.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 05.11.2018
    • Amióta ezt beveszem esténként, sokkal nyugodtabban, jobban alszom. Nagyon jó termék. Egy éjszaka alatt 5-6 alkalommal is felébredtem, reggel fáradtan keltem. Ma már 2-szer ébredek csak meg, de pillanatok alatt vissza is tudok aludni. 28 napja szedem és sokkal jobbak az éjszakáim.