Life Impulse® ProstaNew - Termék kód :7048, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® ProstaNew - Termék kód :7048

Life Impulse® ProstaNew
Life Impulse® ProstaNew - Kód 7048 Life Care

segít és támogatja a húgyútokat

megakadályozza a húgyúti fertőzéseket

enyhíti a prosztata betegséget

Katalógus Ár
4690.00 HUF
Következő értéktől leárazva
5390.00 HUF
Nettó mennyiség:
15.90 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A prosztatához kapcsolódó rendellenességek manapság igen sokat vitatott téma. Kortól függetlenül fontos ismerned, hogy milyen szerepet tölt be a szervezetedben, és milyen lépéseket szükséges megtenned ahhoz, hogy a különféle betegségeit megelőzhesd.
Az összes férfinál fennáll a prosztata megbetegedésének kockázata, de csak néhány okozhat problémát, amikor a prosztata-mirigy idővel elkezd nőni, és a prosztatának ez a természetes megnagyobbodása kellemetlenségek forrása lehet. Egyéb tényezők is szerepet játszhatnak: a genetikai faktorok, az életkor, a hormonális állapot vagy az étrend.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® ProstaNew természetes komplexet tartalmaz, amelynek az alapját a fitoszterolok, a fenyő-, tökmag-, paradicsom-, brokkoli- és gránátalma-kivonatok adják, amelyek gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően támogatják a húgyutak működését.
A fitoszterolok a növényekben természetes formában megtalálható elemek. Annak ellenére, hogy csak kis mennyiségben jutnak be a szervezetünkbe, az egészségünkre jelentős pozitív hatással vannak, és a prosztata hatékony kezelésében erős adjuvánsok lehetnek.
A tökmag energiával tölt fel, féreghajtó, hashajtó, vérszegénység-ellenes és enyhítheti a prosztata betegségeket. Emellett segíthet megelőzni a fertőzéseket, mivel csökkenti a baktériumoknak a húgyutak falához való tapadását.
A paradicsommagban található antioxidánsok védelmet nyújthatnak az irritált vastagbélnek, enyhíthetik a prosztata betegségeit, és megakadályozhatják a hasnyálmirigy-daganatok kialakulását.
A brokkoli és a gránátalma magas flavonoid-tartalmuk révén megakadályozhatják a rákos sejtek kifejlődését a szervezetben, hiszen ezek igen erős rákellenes hatású antioxidánsok.

Használati utasitás

2 kapszula/ nap, étkezés után. Csak 16 éves kortól kezdődően ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Összetevő/kapszula: 115 mg erdeifenyőből kivont fitoszterol - 98% NRV; 100 mg tökmagkivonat (Cucurbita maxima); 50 mg paradicsomkivonat (Solanum lycopersicum) - 10% NRV; 50 mg hisztidin; 50 mg brokkolikivonat (Brassica oleracea var. Italica); 50 mg gránátalmakivonat (Punica granatum) - 40% NRV; 2,5 mg cink-citrát - 50% NRV. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22336/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  HÖLCZ ANDREA  rá 08.11.2019
    • Nagyon várták ezt a terméket a családom férfi tagjai! Valóban energizálja a szervezetet és javítja a vízelési problémákat. Idősebbeknek, fiataloknak egyaránt ajánlott termék. Számos jótékony hatással bír.