Life Impulse® Sure Sigh - Termék kód :850, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® Sure Sigh - Termék kód :850

Life Impulse® Sure Sigh

a szem antioxidánsa

javítja a szem mikrokeringését

megakadályozhatja a glaukóma és a szürkehályog kialakulását

Vegán termék

Katalógus Ár
8690.00 HUF
Nettó mennyiség:
237 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A sárgarépa karotinban gazdag, amelyet a máj átalakít A-vitaminná. Ez a vitamin segíti a szaruhártyát és a szem felületén lévő membránokat, a nyálkahártyát a különféle baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben. Ezzel csökkentve a különféle szemet érintő fertőzések kockázatát. A fekete ribizli szintén gazdag A-vitaminban, fito tápanyagokban és antioxidánsokban. Erős antibakteriális hatás jellemzi. A fekete áfonya antocianozidokban, zeaxantinban, luteinben, rutinban és quercetinben gazdag. Ezek az összetevők lassítják a látás romlását, és a retina leépülését.

Elonyök és hatások

A látást javító Life Impulse® Sure Sight, BIO agavékivonattal, olyan tápanyagokban gazdag, amely a szem egészségének megőrzéséhez és a degeneratív folyamatok megakadályozásában nélkülözhetetlen. A vörös áfonya, sárgarépa, fekete ribizli és vitaminkoktél, véd a szabad gyökökkel szemben, megőrizve a szem optimális egészségét. A szem egészségének megóvását segítő, klinikailag tesztelt különleges formula védi a makulát, a fotóreceptoros membránt, javítja a látást éjszaka. A zöld és a szürke hályog megelőzésében is hatékony.

Használati utasitás

Fogyasztása 12 éven felülieknek ajánlott. Naponta 2 kiskanállal fogyasszunk belőle. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Összetevok

Egy adag (10 mL) a következőket tartalmazza: Lutein 61,6 mg*; Likopin 31,3 mg*; Ribizli gyümölcspor (Ribes nigrum) 10,8 mg*; Áfonya gyümölcspor (Vaccinium myrtillus) 10,8 mg*; Zeaxantin 1.1 mg*; Sárgarépapor (Daucus carota) 1,1 mg*. Más összetevők: Cink-oxid 2.2 mg; Szűrt víz 8075.2 mg ; Közepes inverz szirup 2498.0 mg; Kálium-szorbát 43.2 mg; Citromsav 19.4 mg; Pektin 19.4 mg; Guargumi 19.4 mg ; Béta karotin 7.6 mg. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.*- az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22312/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  RÁKOS ANNA ERIKA  rá 05.10.2021
    • Pár hete vettem észre. Évek óta, a bal szemem előtt úszott néhány kis szürke foltocska. Nálam gyógyszerek nincsenek itthon, orvoshoz sem sűrűn járok így kizárólag a Life Care termékekből áll a házipatikám. Ez azt jelenti konkrétan, hogy ha bármi bajunk van, a több mint 300 termékből alkalmazom -szedjük az adott problémára segítséget nyújtó terméket-termékeket. Sok jót olvastam az egyik termékünkről. Egyik alkalommal éppen akciós volt, féláron hozzájuthattam, így gondoltam, egy próbát megér, vettem két db-ot. Elfogyasztottam mindkettőt, és a sok tennivaló közepette nem is figyeltem magamra. Aztán egyszer csak azon vettem észre magamat, hogy eltűntek a is szürke foltok. Szedtem, vagyis gyűjtöttem még hozzá D vitamint, az egész nyáron, a kertészkedés közben, még volt, hogy a legnagyobb melegben is a kertben voltam. De biztosra veszem, hogy ez a termék volt a varázsló, és tüntette el az évek óta zavaró, valószínűleg kezdődő stádiumú szürkehályogot. Köszönöm, Life Care.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁR ISTVÁNNÉ  rá 24.07.2020
    • Nagyon jó termék, már harmadik adagot szedem. Tapasztalatom: nem fárad el a szemem és valamivel jobb is a látásom. Szerintem a szem egészségének megőrzésére a legjobb termék.