Life Impulse® UltimateImmuno - Termék kód :7040, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® UltimateImmuno - Termék kód :7040

Life Impulse® UltimateImmuno

ez természetes gyulladáscsökkentő

harcol a megfázás és a légzési viroses

csökkenti az izomfájdalmat a megfázás okozta

csökkenti a lázat

segíti az immunrendszert

Katalógus Ár
3690.00 HUF
Nettó mennyiség:
10 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

56% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A Life Impulse® UltimateImmuno tabletta a különleges összetételének köszönhetően, amelynek az alapja a BIO dextróz, a BIO acerola, a BIO fűz és a magnézium-citrát, hozzájárul az immunrendszer működésének optimalizálásához. A felhasznált összetevők jótékony hatása pedig segíthetik az izomfeszültség, ízületi és menstruációs fájdalmak enyhítését, valamint a lázzal szemben is felveszik a harcot.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® UltimateImmuno a megfázás és influenza gyógyitására használt étrendkiegészitő, hatásos láz esetén, fejfájás esetén, izom és izületi fájdalmak esetén.
A fűz természetes gyulladáscsökkentő. Tulajdonságainak köszönhetően reumás bántalmakban használt, fájdalom csillapitásra és lázcsillapitásra, szorongásban, irritáció esetén, idegesség okozta álmatlanságban de az izületi, izom és menstruációs fájdalmakra is.
Az acerola gyümölcs gazdag C Vitaminban, ideális az immunrendszer támogatásában.
A magnézium citrát intenziv stressz esetében segit, krónikus fáradtság esetében, fejfájás vagy alvászavarok esetén.

Használati utasitás

1 tabletta /nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

300 mg* BIO dextróz, 200 mg* Bio Acerola (Malpighia glabra) - (ebből 34 mg C-vitamin) - 43% NRV, 20 mg* Bio Fűz (Salix alba), 10 mg magnézium-citrát - 3% NRV. Egyéb összetevők: menta aroma - q.s; viasz - q.s. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.*- az NRV nincs meghatározva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22307/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 09.10.2017
    • Viktória lányom elkapott az iskolában egy lázzal, fejfájással, torokfájással járó vírust. Pénteki napon nem ment ezért iskolába. Azonnal adtam neki a tablettából. A láza pillanatok alatt lement, estére a torka sem fájt annyira. Hétvége lévén szombat, vasárnap is bevett egy-egy tablettát. Vasárnap este már jól volt, mintha nem is lett volna semmi baja. A biztonság kedvéért azért hétfő reggel indulás előtt még adtam neki egyet. Azóta megint felütötte a fejét erre felé egy vírus, így most már minden nap beveszünk 1 db tablettát megelőzés céljából.