Life Impulse® korall kalcium - Termék kód :885, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® korall kalcium - Termék kód :885

Life Impulse® korall kalcium
Life Impulse® korall kalcium - Kód 885 Life Care

Vegán termék

megőrzi az oszteoartikuláris rendszer egészségét

helyrebillenti az ásványi anyagok szintjét

megelőzi az angolkór és a csontok kalciumtartalmának a csökkenését

csökkenti a csontritkulás kialakulásának kockázatát

Katalógus Ár
12990.00 HUF
Nettó mennyiség:
946 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A testben található kalcium 99%-a a csontokban és a fogazatban található. A kalcium szerepe ezeknek a megóvása. A fennmaradó 1% a vérben, az izomban és a sejtközi folyadékban található.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® korall kalcium összetételében ideális arányban találhatóak meg a nyomelemek és az ásványi anyagok, amelyek segítenek a mindennapi stresszhelyzetek könnyebb és gördülékenyebb átvészelésében. A korall kalcium folyékony formulája könnyen felszívódik és hasznosul a szervezetben, az optimális pH-érték és jó közérzet megőrzésének érdekében. Elősegíti a haj és a körmök növekedését. Enyhíti a túlérzékenységet és a fejfájást. Ásványi anyag tartalma révén pótolja az ásványi anyagokat a szervezetben, helyreállítja az optimális pH-értéket, támogatja az izmok egészségét és az idegek működését. A korall-kalcium folyadék komplex könnyedén felszívódik.

Használati utasitás

Felnőttek naponta 2, 12 éven felüli gyermekek naponta 1 evőkanállal fogyaszthatnak. Reggel, éhgyomorra ajánlott bevenni. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Összetevok

Egy adag (30 ml) tartalma: Aktív összetevők: Kalcium 845.8 mg - 106% az NRV*, C-vitamin (Aszkorbinsav) 105.7 mg - 132% az NRV*, Cink 5.1 mg - 51% az NRV*, Tengeri tápanyagok keveréke 2.6 mg*, D3-vitamin (kolekalciferol) 1.1 mg - 22% az NRV*. Más összetevők: Szűrt víz; pektin 26775.5 mg; 76.1 mg, Átlagosan invertált szirup; savasító - citromsav 148.0 mg, Aromák- mangó, narancs 7.9 mg; 12.7 mg, Tartósítószer – kálium-szorbát 84.6 mg Tömörítő - guargumi 76.1 mg, Színezékek – titán-dioxid, béta-karotin 5.3 mg; 3.2 mg RTÉ - referencia tápérték az EU 1169/2011 szabályozás szerint; *- RTÉ nincs meghatározva Eltérés az összetevőkben: +/- 10%

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22318/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  BOLDIZSÁR MÁRIA MÁRIA  rá 05.01.2016
    • Kiváló segítség csontritkulás esetén de menopausa után a csontritkulás megelozésére is.