MagneBeHappy, magnéziummal és B6-vitaminnal, Life Care® - Termék kód :1506, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

MagneBeHappy, magnéziummal és B6-vitaminnal, Life Care® - Termék kód :1506

MagneBeHappy, magnéziummal és B6-vitaminnal, Life Care®

fenntartja a fizikai és pszichikai egyensúlyt

segít a csontok növekedésében és fejlődésében

fenntartja a normális szívritmust

legyőzi a stresszt

Katalógus Ár
2590.00 HUF
Nettó mennyiség:
17 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A magnézium kiválóan oldja a stresszt és a szorongást. Nélkülözhetetlen izomlazító, és a szívműködést is segíti. A kevés mozgásból, alvásból, rendszertelen táplálkozásból fakadó depressziós tüneteket is csökkenti. A B6-vitamin úgy viselkedik, mint egy erős antioxidáns, miközben a méreganyagok eltávolításában is támogatja a szervezetet. Segíti a magnézium felszívódását, és az idegkoordináló folyamatokban is szerepet játszik az agyban. Izomgörcsök, idegpályát érintő rendellenességek esetén is hatékony.

Elonyök és hatások

A termék alapját a magnézium és a B6-vitamin képezi, amelyek hatékony segítséget nyújtanak a stressz és fáradtság leküzdésében. Hozzájárulnak az új sejtek képződéséhez. Lazítják az izmokat. Kedvező hatással vannak a bőrre. A magnézium segít abban, hogy a kalcium a csontokba optimálisan felszívódjon. A táplálékkiegészítő fenntartja a fizikai és pszichikai egyensúlyt. Segít a csontok fejlődésében és növekedésében. Elősegíti az izmok és az idegrendszer működését. A szívritmusra is kedvező hatással van.

Használati utasitás

Használata: 15 éves kor felett, naponta 1-2 kapszula bevitele ajánlott.A javasolt napi adagot ne lépjük túl. Tároljuk fénytől védett, száraz és hűvös helyen. A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Fogyasztása javasolt a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevok

A doboz 30 kapszulát tartalmaz - 17 g. Egy kapszula hatóanyag-tartalma:Magnézium laktát - 470mg - az NRV 125%, B6 vitamin - 5mg - az NRV 357%. Egyéb összetevők: kapszula q.s. Eltérés az összetételben +/ - 10 %. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22231/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  NYÁRINÉ MAGDI  rá 07.07.2018
    • Fél éve ismerkedtem meg a Life Care termékekkel, azóta több termék is a kedvencemmé vált, mert sokat segít, igy a Magne BeHappy is. Este későn sem tudtam elaludni, éjszaka sűrűn felébredtem nem tudtam visszaaludni. Ez azonban megváltozott, amióta szedem ezt a terméket. Este 18-19 órakor beveszem, 21 órakor már olyan álmos vagyok, rögtön elalszom és 7-8 órai alvás után kipihenten ébredek. Szeretettel ajánlom aki hasonló gondokkal küzd.