Mosóparfüm eukaliptusz és verbéna illóolajjal, Life Care® - Termék kód :909, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Mosóparfüm eukaliptusz és verbéna illóolajjal, Life Care® - Termék kód :909

Mosóparfüm eukaliptusz és verbéna illóolajjal, Life Care®
Mosóparfüm eukaliptusz és verbéna illóolajjal, Life Care® - Kód 909 Life Care

friss parfümillat

fehér és színes ruhák esetén is hatékony

bársonyosabb, puhább tapintás

kézi és automata mosáshoz

gyengéd, gazdaságos, biológiailag lebomló

Katalógus Ár
4190.00 HUF
Nettó mennyiség:
750 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A friss parfümillat felfrissíti a fehér és színes ruhákat. Használata után a ruhák puhábbá válnak.

Elonyök és hatások

Az összetételének köszönhetően, bármilyen keménységű víz mellett használható. Legyen szó a ruhák kézi, vagy automata mosásáról, 30°C és 95°C között. Eukaliptuszból és verbéna levélből kivont illóolajokat tartalmaz, amelyek enyhén citrusos illatot árasztanak. Kíméletes, gazdaságos és természetesen lebomlik. Az alkohol és cukortenzidek kombinációja állandósítja és megőrzi a kellemes illatot.

Használati utasitás

"Használat előtt felrázandó. A kimért adagot helyezzük rögtön a mosógépbe. Az illat intenzitása az adagolástól függ. Enyhébb illat: 30 Használat előtt felrázandó. A kimért adagot helyezzük rögtön a mosógépbe. Az illat intenzitása az adagolástól függ. Enyhébb illat: 30 ml, közepes erősségű illat: 45 ml, erős illat: 60 ml.

SZEMBE KERÜLÉS esetén: óvatosan öblítsünk percekig vízzel. Amennyiben van, a kontaktlencsét vegyük ki, és folytassuk az öblítést. Ha a szemirritáció nem múlik el: keressük fel a háziorvost. Súlyos szemirritációt okozhat. Orvos felkeresése esetén a termék csomagolása vagy címkéje mindenképp legyen nálunk. Gyermekektől elzárva tartandó. A teljesen üres flakont egyszerűen dobjuk ki.
ml, közepes erősségű illat: 45 ml, erős illat: 60 ml.
SZEMBE KERÜLÉS esetén: óvatosan öblítsünk percekig vízzel. Amennyiben van, a kontaktlencsét vegyük ki, és folytassuk az öblítést. Ha a szemirritáció nem múlik el: keressük fel a háziorvost. Súlyos szemirritációt okozhat. Orvos felkeresése esetén a termék csomagolása vagy címkéje mindenképp legyen nálunk. Gyermekektől elzárva tartandó.A teljesen üres flakont egyszerűen dobjuk ki."

Összetevok

<5% nem ionos felületaktív anyagok (cukor alapú felületaktív), illatanyagok (*természetes illóolajok, eukaliptusz és a verbéna), limonene, citrál, geraniol, linalool, citronellol. További összetevők: víz, növényi alkohol, tejsav, glicerin, citromsav, xantán gumi, verbénakivonat, kálium-szorbát. Limonene-t és citrált tartalmaz. Allergiás reakció léphet fel. *Összetevőinek 0,1%-a organikus gazdálkodásból származik. Összetevői 99,997%-ban természetes eredetűek.

Elvárások és tanácsok

A Mosóparfüm eukaliptusz és verbéna illóolajjal, Life Care® kölcsönöz a fehér és színes ruháknak. Általa a ruhák bársonyosan puhák lesznek.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.