NO.1 Digestive Enzyme, bromelainnal és papainnal, Life Care® - Termék kód :7047, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

NO.1 Digestive Enzyme, bromelainnal és papainnal, Life Care® - Termék kód :7047

NO.1 Digestive Enzyme, bromelainnal és papainnal, Life Care®
NO.1 Digestive Enzyme, bromelainnal és papainnal, Life Care® - Kód 7047 Life Care

optimalizálja az emésztést

serkenti és stabilizálja az emésztőrendszert

segít a fogyásban

Katalógus Ár
4169.99 HUF
Következő értéktől leárazva
4390.00 HUF
Nettó mennyiség:
14.40 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Az enzimek olyan összetett fehérjeanyagok, amelyek a test biokémiai folyamatait szabályozzák. Ahhoz, hogy a táplálék metabolizálható összetevőkre bomolhasson szét, a szervezetnek enzimekre van szüksége.

Elonyök és hatások

A NO.1 Digestive Enzyme, bromelainnal és papainnal, Life Care® kiválóan stimulálja, stabilizálja és optimalizálja az emésztőrendszert, és magas biohasznosulásának köszönhetően a szervezetben optimálisan és gyorsan fel is szívódik. A multienzim-komplex egyedülálló összetételének köszönhetően hozzájárul az emésztés optimalizálásához, az anyagcsere egyensúlyához, a fogyáshoz, valamint a glutén- és laktóztoleranciát is fokozhatja.

A lipáz egy olyan enzim, amely az epesó és a kolipáz jelenlétében alakítja át a zsírt trigliceridekké és glicerinné (alkohol), hogy az fel tudjon szívódni a bélben.
Az amiláz egy olyan enzim, amely a hasnyálmirigyben és nyálmirigyekben termelődik, és a keményítőt, a glikogént és poliszacharidokat hidrolizálja.
A proteázok olyan enzimek, amelyek az emésztőrendszer szintjén hatnak, és a peptideket aminosavakra bontják.
A laktáz a laktózt olyan glükózzá és galaktózzá alakítja át, amelyek már át tudnak jutni a bélgáton.
A bromelain a szervezet emésztőenzimeinek táplálkozási fiziológiáját aktiválja, és sejtszinten serkenti az anyagcserét.
A papain az egyik legfontosabb enzim. Részt vesz a táplálék lebontásában, és a hús előemésztéséért is felel.

Használati utasitás

2 kapszula/ nap, étkezés után. Csak 16 éves kortól kezdődően ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Összetevő/kapszula: 100 mg enzim komplexum (laktáz, amiláz, proteáz, lipáz); 100 mg bromelain; 100 mg papain; 25 mg glutenáz. Egyéb összetevők: kukoricakeményítő q.s; magnézium-sztearát q.s.; cellulóz kapszula q.s. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22342/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  BORRMANN ANNA  rá 02.10.2023
  • Én magamtól próbáltam ki, bár napi egy kapszulát eszek reggel és könnyebb a belsőm és pár centivel kisebb is vagyok főleg a gyomor tájékán. Ez volt a célom, de a többi hozadék csak plusz ajándék főleg az időskori cukor miatt! Csak javasolni tudom mindenkinek! Azt hiszem tovább fogom szedni mivel ez elért eredmények magukért beszélnek!
  • 2. A véleményt hozzáadta:  PÁL LÁSZLÓNÉ  rá 21.05.2020
  • Régóta fennállt az a problémám, hogy az étkezések után szinte állandó jelleggel puffadás, rossz közérzet, diszkomfort érzés volt a jellemző, és végre a megfelelő megoldást szerettem volna erre találni. Eddigi próbálkozásaim nem igazán vezettek eredményre. Egy vizsgálat alkalmával bontóenzim hiányát, glutén - és laktózintoleranciát állapítottak meg nálam. Egy kedves, szerencsére kellően egészségtudatos ismerősöm ajánlotta - aki Ő maga is sok termék ismerője és fogyasztója - a Life Impulse NO.1 Digestive Enzymet. Örülök, hogy hallgattam rá, mert a megfelelő étrend kialakítása mellett alkalmazva, úgy érzem, jó választás volt!

  • 3. A véleményt hozzáadta:  GÁLNÉ FERENCZI MARIANNA  rá 10.02.2020
  • Gyomorégésem volt régóta. Amióta a Life Impulse® NO.1 Digestive Enzymet fogyasztom nem csak a gyomorégésem, hanem a puffadásom is megszűnt és az emésztésem is sokkal jobb lett. Hasonló problémákra mindenkinek jó szívvel ajánlom.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 15.01.2020
  • Több fogyasztóm jelezte hogy az ünnepek alatt bizonyított az enzim készítmény! Segítségével sikerült a puffadást a diszkonfort érzetet nagymértékben lecsökkenteni és a jó közérzetet megtartani! Érdemes kipróbálni, bizonyítottan működik!