NoAlergo, BIO feketekömény-olajjal, Life Care® - Termék kód :763, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

NoAlergo, BIO feketekömény-olajjal, Life Care® - Termék kód :763

NoAlergo, BIO feketekömény-olajjal, Life Care®

erősíti az immunredszert

speciális recept alapján készült

BIO összetevőket tartalmaz

csökkenti az allergiás reakciókat

Katalógus Ár
2690.00 HUF
Nettó mennyiség:
22.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Ahhoz, hogy ezt a terméket 1.390 ft megszerezhesd, mindössze annyit kell tenned, hogy partner áron 9.900 ft értékben (katalógus áron 12.375 Ft) termékeket teszel a kosaradba.

Bemutatás

A NoAlergo, BIO feketekömény-olajjal, Life Care® a szervezet élettani funkcióinak optimalizálásban játszik fontos szerepet.

Elonyök és hatások

A NoAlergo, BIO feketekömény-olajjal, Life Care® táplálékkiegészítő BIO feketeköménymagolaj-kivonatot és E-vitamint tartalmaz, amely segít megszabadulni az allergia kellemetlen tüneteitől! A BIO fekete köménymagolaj aktív összetevőkben és zsírsavakban gazdag. Fertőtlenítő és antibakteriális hatással is rendelkezik. Támogatja a szervezetet mikózisok, irritációk és allergia esetén is. Az E-vitamin segít fenntartani a bőr egészségét. Védi a vér, tüdő, és a máj sejtjeit. Növeli a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel és az allergiával szemben.

Használati utasitás

16 éven felülieknek ajánlott. Napi 2 kapszula fogyasztása javasolt.

Összetevok

30 kapszulás kiszerelés - 22,5 g. Egy kapszula a következőket tartalmazza: ÖKO Fekete köménymagolaj (Nigella sativa)- 500mg- NRV*; E-vitamin - 6,7 mga NRV 56%. Egyéb összetevők: csomósodás gátló; glicerin, tisztított víz qs. Az összetétel variációja +/- 10%. NRV ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22248/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  GYÖNGYÖS JUDIT  rá 09.07.2018
  • Nekem segített. Idén májusban próbáltam először, és a 3, napra a tipikus allergiás tüneteknek már nyoma sem volt. Örülök, hogy sikerült egy ilyen természetes készítményt találnom.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  CSATÁRI IRÉN  rá 14.06.2018
  • Eddig nem voltam allergiás, de valahogy most hónapok óta nem szabadulok az orrfolyás, tüsszögés - től. A fiam is, úgyhogy Ma bevettük a fiammal együtt 1-1 szemet este. Rögtön éreztem, hogy jó lesz! Tényleg csillapodott a tüsszögés, de főleg a szemeimen éreztem a változást azaz nem könnyezett. Még néhány napig szedem. Ilyen gyors hatást (csak a fájdalom csillapító gyógyszerektől várunk ) - eddig belülről szedve - nem tapasztaltam még!
  • 3. A véleményt hozzáadta:  EDINA SIMONNÉ TITKOS  rá 29.05.2018
  • 6 éves korom óta küzdök a szénanáthával, többféle gyógyszert és orrspray-t is kipróbáltam. Előbbiek sokszor elálmosítottak utóbbiak meg irritálták a nyálkahártyámat. Idén kipróbáltam miért ne alapon ezt a terméket, mindenféle elvárások nélkül de azt kell, hogy mondjam, hogy ez az eddigi leghatékonyabb allergia elleni 'gyógyszerem'. Végre nem tüsszögöm át az egész reggelt és estét :)
  • 4. A véleményt hozzáadta:  KECSKÉSI KATALIN  rá 22.04.2015
  • Allergiás vagyok pollenekre, atkákra, hisztaminra,macskaszorre. Állandóan folyt az orrom,trüsszögtem,viszketett a szájpadlásom- szemem.
   2014. augusztusa óta ismerem a No Alergo-t azóta megszuntek a problémáim . Bátran mehetek kirándulni erdobe, virágok közé, nem kell félnem az orrfolyástól, viszketéstol. Mindezt mellékhatások nélkül élvezhetem.