NoAlergo, feketekömény-olajjal, Life Care® - Termék kód :763, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

NoAlergo, feketekömény-olajjal, Life Care® - Termék kód :763

NoAlergo, feketekömény-olajjal, Life Care®

erősíti az immunredszert

speciális recept alapján készült

csökkenti az allergiás reakciókat

Katalógus Ár
3290.00 HUF
Nettó mennyiség:
22.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A NoAlergo, feketekömény-olajjal, Life Care® a szervezet élettani funkcióinak optimalizálásban játszik fontos szerepet.

Elonyök és hatások

A NoAlergo, feketekömény-olajjal, Life Care® táplálékkiegészítő feketeköménymagolaj-kivonatot és E-vitamint tartalmaz, amely segít megszabadulni az allergia kellemetlen tüneteitől! A fekete köménymagolaj aktív összetevőkben és zsírsavakban gazdag. Fertőtlenítő és antibakteriális hatással is rendelkezik. Támogatja a szervezetet mikózisok, irritációk és allergia esetén is. Az E-vitamin segít fenntartani a bőr egészségét. Védi a vér, tüdő, és a máj sejtjeit. Növeli a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel és az allergiával szemben.

Használati utasitás

16 éven felülieknek ajánlott. Napi 2 kapszula fogyasztása javasolt.

Összetevok

30 kapszulás kiszerelés. Egy kapszula a következőket tartalmazza: Fekete köménymagolaj (Nigella sativa)- 500mg- NRV*; E-vitamin - 6,7 mga NRV 56%. Egyéb összetevők: csomósodás gátló; glicerin, tisztított víz qs. Az összetétel variációja +/- 10%. NRV ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22248/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  KALMÁR JUDIT  rá 05.08.2023
  • Kiváló hatású. 40 éve allergiás vagyok, most először eltudtam hagyni a Vény köteles gyógyszereket. Csak ajánlani tudom!!!!
  • 2. A véleményt hozzáadta:  SIMON MÓNIKA  rá 17.09.2021
  • 10 féle növényre vagyok allergiás. Egyik nap délután haza érve elkapott, viszket a szájpadlásom, az orrom folyt és tüsszögtem egy folytában. Este bevettem egy szemet és nem sokára rá nem maradt más mint egy kis orrfolyás. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy szem is mennyire tudott segíteni. Csodálatos!
  • 3. A véleményt hozzáadta:  GYÖNGYÖS JUDIT  rá 09.07.2018
  • Nekem segített. Idén májusban próbáltam először, és a 3, napra a tipikus allergiás tüneteknek már nyoma sem volt. Örülök, hogy sikerült egy ilyen természetes készítményt találnom.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  CSATÁRI IRÉN  rá 14.06.2018
  • Eddig nem voltam allergiás, de valahogy most hónapok óta nem szabadulok az orrfolyás, tüsszögés - től. A fiam is, úgyhogy Ma bevettük a fiammal együtt 1-1 szemet este. Rögtön éreztem, hogy jó lesz! Tényleg csillapodott a tüsszögés, de főleg a szemeimen éreztem a változást azaz nem könnyezett. Még néhány napig szedem. Ilyen gyors hatást (csak a fájdalom csillapító gyógyszerektől várunk ) - eddig belülről szedve - nem tapasztaltam még!
  • 5. A véleményt hozzáadta:  EDINA SIMONNÉ TITKOS  rá 29.05.2018
  • 6 éves korom óta küzdök a szénanáthával, többféle gyógyszert és orrspray-t is kipróbáltam. Előbbiek sokszor elálmosítottak utóbbiak meg irritálták a nyálkahártyámat. Idén kipróbáltam miért ne alapon ezt a terméket, mindenféle elvárások nélkül de azt kell, hogy mondjam, hogy ez az eddigi leghatékonyabb allergia elleni 'gyógyszerem'. Végre nem tüsszögöm át az egész reggelt és estét :)
  • 6. A véleményt hozzáadta:  KECSKÉSI KATALIN  rá 22.04.2015
  • Allergiás vagyok pollenekre, atkákra, hisztaminra,macskaszorre. Állandóan folyt az orrom,trüsszögtem,viszketett a szájpadlásom- szemem.
   2014. augusztusa óta ismerem a No Alergo-t azóta megszuntek a problémáim . Bátran mehetek kirándulni erdobe, virágok közé, nem kell félnem az orrfolyástól, viszketéstol. Mindezt mellékhatások nélkül élvezhetem.