Ökológiai Kolosztrum, 400 mg, Life Care® - Termék kód :7070, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Ökológiai Kolosztrum, 400 mg, Life Care® - Termék kód :7070

Ökológiai Kolosztrum, 400 mg, Life Care®
Akár 56% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

egyedi antitest kombinációt tartalmaz

támogatja az immunrendszert

a szervezet harmónikus fejlődését és növekedését támogatja

Katalógus Ár
5289.99 HUF
Következő értéktől leárazva
5990.00 HUF
Nettó mennyiség:
14.80 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Akár 56% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

Az immunrendszer összetett sejt- és molekuláris rendszerből áll, amelyet antitesteknek is szoktak nevezni. A feladata pedig a külső tényezők elleni védelem.
A szervezet immunrendszere gyakran képes meggyengülni, amelynek kiváltó oka legtöbbször az érzelmi és fizikai stressz, illetve a különböző alvási rendellenességek és az egészségtelen étrend.
Ökológiai Kolosztrum, 400 mg, Life Care®támogatja a megnövekedett energiaszintet fokozó tápanyagok hasznosulását, és biztosítja az immunrendszer egyensúlyát. Emellett az emésztőrendszer egészségét is támogatja, és az ideg-, csont- és izomszövetek helyreállításában is szerepet vállal.

Elonyök és hatások

A kolosztrumot vagy másnéven előtejet, az emlőmirigyek állítják elő közvetlenül a szülés után. Az emberi kolosztrumhoz nagyon hasonló tulajdonságokkal bír a szarvasmarha-kolosztrum. Antitestek, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezet, de különösen az immunrendszer számára. Fontos erőforrás, amely az immunrendszert, az emésztőrendszert, valamint a légutakat is támogatja.
A gyermekek számára a kolosztrum biztosítja a test harmonikus növekedését és fejlődését, valamint az erős immunrendszer ”alapját”.
A felnőttek számára pedig a kolosztrum természetes „pajzs” a vírusokkal, baktériumokkal és parazitákkal szemben.

Tudtad, hogy a tej ezen formája, amelyet kolosztrumnak hívunk, a következőket tartalmazza?
>> 3-szor több fehérje, mint a sima tejben;
>> rengeteg antitest;
>> leukociták;
>> többszörösen telítetlen zsírsavak;
>> A-vitamin és K-vitamin;
>> ásványi anyagok

Használati utasitás

Naponta 1-2 kapszula ajánlott. Kizárólag 6 éves kortól ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol a fénytől, tárolja hűvös, száraz helyen. A normális étrend nem helyettesíthető ezen étrend-kiegészítővel. Lehetőleg fogyassza a csomagoláson említett időszak végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekektől elzárva.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz . Egy kapszula a következőket tartalmazza: Ökológiai kolosztrum (20%) – 400 mg - * % az NRV. Egyéb összetevők: 95 mg cellulózkapszula. Az összetevők közötti eltérés +/- 10%. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 24731/2020

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ PÁLHEGYI KRISZTINA  rá 30.12.2020
  • Immunerősítőként használjuk a családdal. Így a gyermekeim folyamatosan járhatnak iskolába, óvodába.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 05.11.2020
  • Anyósomnak rendeltem meg a készítményt immunerősítés céljából! Könnyen átvészelt egy megfázást igaz folyamatosan használ egyéb Life Care készítményt is! A megelőzés a legfontosabb és a folyamatos vitamin pótlás! Nagyon vártam hogy nekünk is legyen ez a termék mert sok pozitív hatásról számol be a szakirodalom!
  • 3. A véleményt hozzáadta:  TÖRÖK LÓRÁNDNÉ ANIKÓ  rá 30.10.2020
  • Reggelenként be volt dugulva az orrom. Egy csomó zsebkendőt elhasználtam. Egész nap nem voltam náthás. Elkezdtem használnia Kolosztrumot megszűnt ez a panaszom. Olyan jó, hogy reggel is kapok levegőt.