Bemutatás
A kombinált gyümölcs és virágillat erős esszenciájával mágikus elixírré változtatja ezt a parfümöt, amely egyben nyugtató hatással is bír. Az ereje a két színében rejlik. A rózsaszín kvarc és a világoskék, vizuális egyensúlyt kölcsönöz a terméknek. A melegebb rózsaszínes árnyalat és a hidegebb kék kitűnően egészítik ki egymást, kapcsolódnak egymáshoz. Kellemes érzést, békét és kiegyensúlyozottságot sugall.
Elonyök és hatások
A parfüm, Kiss&Go, Life Care® már az első használatkor felébreszti orrunkat. A virágok természetes illata elcsábít, és egy olyan világba repít, ahol a nap meleg sugarai simogatnak. A nőies és édes parfüm, Kiss&Go, Life Care®-ban az illat és az összetevők tökéletes egyensúlyban vannak egymással. Elegáns és modern, már-már művészi csomagolása, a 2016-os színekben pompázó (rose quartz és serenity) elegáns üvege és virág formájú kupakja, már vizuálisan is megjelenítik a tartalmát.
Használati utasitás
Fújjuk be vele gyengéden az egészséges bőrt. Szembe ne kerüljön, gyermekektől távol tartandó. Tűzveszélyes termék. Hűvös helyen tárolandó.
Összetevok
Alcohol denat., Propane-1,2-diol, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Citronellol, coumarin, Benzyl
Elvárások és tanácsok
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Állapotos nőknek nem ajánlott
Nem ajánlott szoptató hölgyeknek
Fogyasztásra javasolt életkor >16 év
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
VÁZSONYI NORA
rá 22.07.2023
- Nemrég kaptam meg a parfümöt, valami isteni illata van, tartós, és olyan szexinek éreztem magam tőle. Bátran merem ajánlani hölgyeim.
-
2. A véleményt hozzáadta:
DOMJÀN HAJNALKA
rá 26.11.2022
- Nagyon érzékeny a bőröm. Az előző parfümömtől ekcémás lett a szemem. Mióta a Kiss & Go parfümöt használom a bőrirritáció megszünt. Plussz csodás az illata.
-
3. A véleményt hozzáadta:
SZILÁGYINÉ ZÚGÓ ÉVA
rá 12.03.2021
- Én már csak ezt használom. Imádom az illatát, s most már anyukám is ezt használja mióta egyszer megérezte az illatát. Csak ajánlani tudom.
-
4. A véleményt hozzáadta:
HENRIETTA VÁRADI
rá 21.11.2020
- Legújabb kedvencem, most rendeltem, nagyon gyümölcsös-virágos, intenzív, pont az én illatom. Még este is éreztem, annyira tartós.