Reishi gombakivonat, 400 mg, Life Care® - Termék kód :7081, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Reishi gombakivonat, 400 mg, Life Care® - Termék kód :7081

Reishi gombakivonat, 400 mg, Life Care®
Reishi gombakivonat, 400 mg, Life Care® - Kód 7081 Life Care

serkenti az immunrendszert

erős antioxidáns

növeli az egész test élettartamát, vitalitását és energiáját

Katalógus Ár
4590.00 HUF
Nettó mennyiség:
15 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A Reishi gomba, vagy Ganoderma Lucidum Nyugaton meglehetősen kevesbé ismert, de az ázsiai világban évezredek óta nagyra értékelik, és a jólét és a hosszú élet egyik legrégebbi szimbóluma. A "halhatatlanság gombájának vagy a nagy immunvédőnek" is nevezett Reishi gombát az ókortól kezdve a test élénkítőjeként, adaptogénként és immunstimulátoraként használták. Keserű, fás íze van, de rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik a megfázás és a vírusok megelőzésében, jelentősen javítva a szervezet természetes védekező képességét, növelve az immunrendszer sejtjeinek termelését.

Elonyök és hatások

A fehérje, a vitaminok és az aminosavak mellett nagy koncentrációban tartalmaz olyan ásványi sókat is, mint a cink, a magnézium, a kalcium, a szerves germánium és a poliszacharidok, amelyek jótékony hatással vannak az immunrendszerre és a keringésre.
A poliszacharidok (20%-os koncentráció) olyan szerves anyagok, amelyek a legaktívabb tulajdonságokkal rendelkeznek az immunrendszer szabályozásában, a vérnyomás csökkentésében, valamint a test hosszú élettartamának és vitalitásának növelésében.

A Reishi gomba előnyei a következők:
>> Serkenti az immunrendszert
>> Erős antioxidáns
>> Serkenti az idegsejtek regenerálódását
>> Növeli az egész test élettartamát, vitalitását és energiáját
>> Semlegesíti a szabad gyököket
>> Javítja a véráramlást

Használati utasitás

Étkezés után napi 2 kapszula ajánlott, 16 éves kortól kezdve. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol a fénytől és tartsa hűvös, száraz helyen. A normális étrend nem pótolható ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával. Fogyassza a csomagoláson feltüntetett időszak végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekektől elzárva.

Összetevok

30 kapszula dobozonként - 14,85 g. Egy kapszula a következőket tartalmazza: 400 mg Reishi gombakivonat (Ganoderma lucidum).

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 25964/2021

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 10.05.2021
  • Az egyik legjobb immunerősítő és vitaziláló készítmény! Az egészség megőrzésben fontos szerepet játszik! A sokféle pozitív tulajdonsága miatt méltán nagy keresettsége.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  MÉSZÁROS ATTILÁNÉ  rá 28.04.2021
  • A Reishit kb. egy hónapja kezdtem szedni, csak kipróbáltam és az immunrendszert szerettem volna vele erősíteni. Azt vettem észre, hogy a vérnyomásomra is hat. Ha jön az időváltozás, a vérnyomásom is ingadozott, hol magas, hol alacsony volt. Mióta szedem a kapszulát, azóta nincsenek rosszulléteim az ingadozó vérnyomástól. Mindenkinek ajánlom, próbáljátok ki!
  • 3. A véleményt hozzáadta:  LÁZÁR ANNAMÁRIA  rá 20.04.2021
  • Jótékony hatással van az immunrendszerre, a koleszterinre és a vércukorszintreis. Refluxra és allergiára is hatásos.