Valeriane BIO, macskagyökér-kivonattal, Life Care® - Termék kód :730, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Valeriane BIO, macskagyökér-kivonattal, Life Care® - Termék kód :730

Valeriane BIO, macskagyökér-kivonattal, Life Care®

nyugtat

antidepresszív hatású

hatékony az álmatlansággal szemben

javítja a közérzetet

100%-ban BIO termék

Katalógus Ár
2690.00 HUF
Nettó mennyiség:
10.80 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A valeriana illóolajokban, kávésavban, klorogénsavban, flavonoidokban, taninokban és számtalan egyéb, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokban gazdag. A macskagyökér gyógynövény nyugtatja az idegrendszert, és kedvező hatással van a szív- és érrendszerre. Gyakran alkalmazzák szorongás, mentális stressz, asztma és migrén esetén is.

Elonyök és hatások

A Valeriane BIO, macskagyökér-kivonattal, Life Care® táplálékkiegészítő Valeriana officinalis-t tartalmaz, amely az egyik legismertebb gyógynövény, érzelmi megingás esetén. Pihentet, antidepresszáns hatású, illetve altatóként is alkalmazható. A Valeriana népszerű és hatásos nyugtató illetve hangulatjavító. A stressz, szorongás, depresszió az álmatlan éjszakák enyhítője. Álmatlanság és idegrendszeri problémák esetén is hatékony. Úgy fejti ki nyugtató hatását, hogy közben nem okoz függőséget. A nagy erejű érzelmek esetén különösen hatásos.

Használati utasitás

18 éven felüliek naponta 1-2 kapszulát fogyaszthatnak. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Összetevok

"Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz.
Egy kapszula a hatóanyag-tartalma: 215 mg BIO macskagyökér-kivonat (Valeriana officinalis) További összetevők: sűrítőanyag - zselatin; Eltérés az összetételben +/- 10%."

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22278/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  NYÁRI JÁNOSNÉ ERZSÉBET  rá 05.05.2019
    • Én is a férjemet szoktattam le a Frontinrol, mert már évek óta szedte és voltak befolyásos tényezők nalla. Ezért beszéltem rá a Valerianara. Köszönöm Life Care!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  GALLER JÁNOSNÉ JOLI  rá 23.10.2018
    • Én messzemenőlegelégedett vagyok a VALERIÁNÁVAL. Mióta szedem kb 2hónapja abba hagytam a Frontint amitévek óta szedtem. Bátran ajánlom mindenkinek. Zsív és Érrendszeri próblémám van volt szív műtétem is és mind ez idegileg megviselt.