Sanobil, articsókával, Life Care® - Termék kód :7015, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Sanobil, articsókával, Life Care® - Termék kód :7015

Sanobil, articsókával, Life Care®

stimulálja az epetermelést

optimalizálja a trigliceridszintet

a koleszterinszintet is optimalizálja

serkenti az emésztőrendszert

Katalógus Ár
2190.00 HUF
Nettó mennyiség:
15 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Ahhoz, hogy ezt a terméket 1.090 ft megszerezhesd, mindössze annyit kell tenned, hogy partner áron 10.990 ft értékben (katalógus áron 13.740 Ft) termékeket teszel a kosaradba.

Bemutatás

A Sanobil, articsókával, Life Care® étrend-kiegészítőben a "cinarinnak" és a többi bioaktív hatóanyagnak (flavonoid, inzulin, polifenolok, káliumsó, magnéziumsó, oxidáló anyagok, szterolok) köszönhetően, az articsókalevél-kivonat védi a májat, szabályozza a triglicerid- és a koleszterinszintet. Fokozza az epeváladék termelődését és kiürülését, miközben felgyorsítja a bélmozgást, és az epekrízist is megelőzheti. Az articsóka az egyik legismertebb természetes orvosság epe-, illetve májbetegségek esetén.

Elonyök és hatások

Serkenti a máj epetermelését, és a kiválasztását is stimulálja. Regenerálja a májszöveteket. Csökkenti a fermentációt és a bélpuffadást. Székrekedés, aranyér, és magas koleszterinszint esetén is hatékony úgy, hogy annak szintjét csökkenti. Cukorbetegeknél csökkentheti a vércukorszintet. Az étvágytalanságot enyhíti, ezért anorexia esetén is alkalmazható.

Használati utasitás

16 éves kor felett, naponta 1 tabletta ajánlott.

Összetevok

A doboz 30 kapszulát tartalmaz. 400 mg 5:1 arányú articsókakivona

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22241/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  ÚJVÁRI KRISZTINA  rá 08.02.2021
  • Három hete fogyasztom a Sanobilt. Régóta epegörcsökkel küzdök, nagyon figyelnem kel, hogy milyen ételt ehetek. Már az első darab bevétele enyhítette az éppen kezdődő epegörcsömet. Azóta több mindent ehetek, amiről már jó ideje lemondtam. Bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  PÉNZES ISTVAN GYORGY  rá 09.01.2019
  • Ezt a terméket is közel egy hónapja fogyasztom sajnos nem tudtam édességet enni, mert borzasztóan égett a gyomrom. Jöttek az ünnepek, és nem lehetett megállni a süti kóstolást és azt vettem észre, teljesen megszűnt a gyomorégésem. Azóta direkt kipróbáltam, hogy tényleg megszűnt-e a probléma, de hála a terméknek már nem ég a gyomrom édesség fogyasztása után.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  KOVÁCSNÉ TERÉZIA  rá 14.09.2018
  • Több hónapja fogyasztottam. Nincs azóta gyomor égésen. Két hónapja abba hagytam. A napokba erős hasmenésem volt, be vettem 2 kapszulát, pár perc múlva megszűnt a görcsök, a hasmenés. Megint fogyasztom, napi eggyel. Rendben vagyok, mindent ehetek. Ennél jobb termékkel még nem találkoztam, az ilyen problémámra.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  CSAPCSÁR ISTVÁNNÉ  rá 02.05.2018
  • Mióta szedem nincs problémám az epémmel. Mindent ehetek!
  • 5. A véleményt hozzáadta:  DR. HACK ERZSEBET  rá 16.04.2018
  • Nagyon sok betegnek eltávolították az epehólyagját, de ugyanúgy szenvednek - görcsök, hasi puffadás, erre is kitűnő megoldás a Sanobil.
  • 6. A véleményt hozzáadta:  BAGOSI JUDIT  rá 10.09.2017
  • Évek óta nem tudtam megenni a káposzta féléket.hüvelyes ételeket.valamint uborkát paprikát az epe problémáim miatt.Hála ennek a csodálatos life-care terméknek megszűntek az epe problémáim .nincs puffadás rossz közérzet ! Bármit nyugodt szívvel ehetek mert tudom ez segít. Mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon hatásos!
  • 7. A véleményt hozzáadta:  KUCSKAR ANDRÁSNÉ  rá 01.06.2017
  • Mióta használom nem kell nézni, hogy mit eszek. Azóta nincs epe problémám.