ÖKO Szirup édesköménnyel és kakukkfuvel, Life Care® - Termék kód :431, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

ÖKO Szirup édesköménnyel és kakukkfuvel, Life Care® - Termék kód :431

ÖKO Szirup édesköménnyel és kakukkfuvel, Life Care®

csökkenti a száraz köhögést

enyhíti a torokgyulladást

enyhíti a rekedtséget

megőrzi a torok és a légutak egészségét

vegetáriánus termék

Katalógus Ár
4490.00 HUF
Nettó mennyiség:
250 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A ÖKO Szirup édesköménnyel és kakukkfuvel, Life Care® természet ihlette nyugtató, amely segíti a szervezetet száraz köhögés esetén. Emellett csökkenti az irritációt és a rekedtséget. Megvédi a légutak és a torok egészségét.

Elonyök és hatások

Köhögés elleni szirup. Gyógyászati termék a torok és a légutak számára. A szirup, a zamatos méz, az édeskömény és a kakukkfűolaj keveréke, kiváló és természetes nyugtató a légúti megbetegedések által okozott köhögésre és irritációra. Az édeskömény és a kakukkfű számos módon van kedvező hatással a torokra és a légutakra. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, mesterséges aromákat, édesítőszereket és adalékanyagokat. Vegetáriánus termék.

Használati utasitás

Az alkalmazásra ajánlott egy kiskanál tiszta termék vagy folyékony oldatt 3 szor naponta. Nem ajánlott 12 hónap alatti csecsemok számára. Ne tárolja 25°C felett.

Összetevok

50% virágméz, válogatott virágokból, agavé szirup, édesköményolaj, csomborolaj. Minden összetevő biológiailag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Nem tartalmaz adalékanyagokat, mesterséges aromát, színezéket és édesítőszereket.

Elvárások és tanácsok

VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  SZILÁGYI PÁLMA  rá 10.11.2021
  • Gyermekeim igen nehezen fogadnak el valamit, főleg hogy gyenge a hörgőjük ezért állandó szárazköhögéssel is szenvedünk, állandó Fluimucill szedését szerettem volna leváltani valami Bio-ra. és meg is találtam a megoldást. Ízletes nem cukros és hasznos, és amikor szólok a gyerekeknek hogy jön a szirup már tátott szájjal érkeznek hozzám. Kell ennél több egy anyának. Én napi egyszer egy kanállal adom mivel nem olyan köhögéssel szenvedünk, hogy felszakadjon, bár abban az esetben ajánlott napi 3szor, hanem az állandó gyógyszert ki tudtuk váltani ezzel, ami legalább finom és nem roncsolja a kicsit szervezetét.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  KOVÁCSNÉ TERÉZIA  rá 23.08.2020
  • Az egyik kedvencem! Sokat szenvedtem torok problémákkal.Mindjárt csílapítja a köhögést, a torok fájást.Ha elkezdjük idejébe, pár nap és renbe jövök. Nálam nem hiányozhat ez a termék.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  KISS MARIANN  rá 15.12.2019
  • Egy kedves ismerősöm látogatott meg a minap, akinek igen csúnya allergiás, asztmás köhögési rohamai vannak. Hallgatni is rossz volt, ahogy nem akart felszakadni. Gyorsan adtam neki egy kanálkányi szirupot! Ahogy lenyelte, azon nyomban abbamaradt a köhögés. Valami fantasztikus!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  GIESZINGER JÓZSEFNÉ  rá 27.03.2018
  • Gyorsan ható termék, a kezdeti torokfájást, hangszálgyulladást időben elfojtja, rendszeres használata során. Kellemes, jó ízű szirup, pedagógusoknak különös ajánlott termék!
  • 5. A véleményt hozzáadta:  KOVÁCS MÓNIKA  rá 02.09.2017
  • Többszöri tesztelésen esett át, és mindig nagyon hamar visszafordította a kezdődő torokfájást a kisfiamnál is, és nálam is. Az elmúlt telet teljesen megúsztuk betegség nélkül, pedig kaptunk néhány támadást a szervezetünk ellen. Ez a termék most már állandó "családtag", és tudjuk, hogy számíthatunk a segítségére. Finom és hatékony.
  • 6. A véleményt hozzáadta:  REPEI DEZSŐ  rá 05.06.2017
  • Kiváló termék gyorsan csökkenti az irritációt a rekedtséget és a kínzó köhögési ingert!Hálásak vagyunk a lehetőségért,hogy gyógyszerek nélkül le tudtuk küzdeni a megfázást!
  • 7. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 08.04.2015
  • Kiváló termék mind gyermekeknek, mind felnotteknek. Nálunk mindig van itthon a "gyógyszere" dobozban. Nagy hasznát vettük télen az influenza járvány idején. Amint kapar a torkunk, elkezdjük enni a szirupot és nem betegszünk meg. Elillan a torokfájás, köhögés. Nekünk nagyon bevált a szirup. Köszönjük.