Bemutatás
A rostokban gazdag Psyllinum Huks korpa csökkenti az étvágyat, javítja az emésztést, és enyhíti a puffadás érzését. A szenna levélnek tisztító és hashajtó hatása van. A L-Acidophilus pedig egy olyan "jó" baktérium, amellyel a normális bélflóra és az optimális emésztés is fenntartható.
Elonyök és hatások
A Super Colon Cleanse, Öko Psyllium korpával, Life Care® alapja, olyan növényi rostok (szenna levél, édeskömény, menta levél, BIO Psyllinum Huks) valamint purgatív és laxatív hatású anyagok kombinációja, amelyek méregtelenítő hatásuk mellett a vastagbél nyálkahártyájának védelmét is biztosítják. A vas- és vitamintartalmának köszönhetően a vastagbél aktív és kíméletes tisztítására is tökéletes.
Használati utasitás
16 éves kortól, naponta 1-2 kapszula ajánlott. Étkezés alatt ajánlott bevenni.
Összetevok
"A doboz 30 kapszulát tartalmaz:
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 250 mg Bio psyllium korpa*; 144 mg szenna levél*; 10 mg édeskömény*; 10 mg borsmentalevél*; 10 vadrózsa*; 10 mg L-Acidophilus*; 10 mg kutyabenge*; 5 mg papaya*; 5 mg zeller*; 0,25 mg vas-fumarát, amelyből 0,08 vas - (0,5% RDA) További összetevők: csomósodástgátló - szilícium-dioxid, sztearát zselatinkapszula q.s.; Eltérés az összetételben: +/- 10%; RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva."
További információk
OGYÉI Nyilvántartási szám: 22216/2019
Elvárások és tanácsok
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
MOHÁCSI RITA
rá 11.04.2022
- Nagyon elégedett vagyok, rendbe tette dolgokat. Mindenkinek csak ajánlatom!
-
2. A véleményt hozzáadta:
KATI KOVÁCS
rá 06.08.2020
- Csak ajánlani tudom, 20 éve bélfekélyem van, mióta szedem a szilvát, sárgabarackot is megtudom enni, mindenféle gond nélkül. Abszolút nincs puffadásom.
-
3. A véleményt hozzáadta:
ANTAL IRÉN
rá 29.04.2020
- Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
-
4. A véleményt hozzáadta:
KUNCZ MÓNIKA
rá 09.02.2020
- Nagyon jók a termékek!