C-vitamin, 1000 mg, Life Care® - Termék kód :764, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

C-vitamin, 1000 mg, Life Care® - Termék kód :764

C-vitamin, 1000 mg, Life Care®

hosszú felszívódású

véd az oxidatív stresszel szemben

támogatja az immunrendszert

vegán termék

Katalógus Ár
3090.00 HUF
Nettó mennyiség:
30.90 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

„Amennyiben egy olimpián díjaznák a nélkülözhetetlen tápanyagokat, akkor ő végezne az élen. Nála értékesebb ugyanis nem található az egész földön. A C-vitaminnak két alapvető funkciója van. Erősíti az immunrendszert, és kiegyensúlyozza a pszichikai rendszert. Az összes betegség retteg tőle. A C-vitamin az immunrendszerben a baktériumok, vírusok és nem utolsósorban a szabad gyökök kérlelhetetlen ellensége. Úgy iszkolnak előle, mint a „gazella a leopárdtól”. A szabad gyökök esélytelenek a C-vitamin molekuláival szemben. Mivel ezek befolyásolják az öregedést és a halált, kijelenthetjük, hogy a C-vitamin a leghatékonyabb védelmezője a fiatalságnak.” (Lavinia Bratu Ceuta, nutricionista)

Elonyök és hatások

A C-vitamin, 1000 mg, Life Care®, olyan táplálékkiegészítő, amely óvja a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Emellett segít fenntartani az immunrendszer optimális működését. Serkenti a kollagéntermelést, a vérerek védelme érdekében. Megvédi a sejteket az oxidációtól, nehezíti a rákos sejtek szaporodását. Védelmet nyújthat a skorbut ellen és gyógyíthatja azt. Segíti a vörösvérsejtek képződését. Szerepe van a koleszterin- és a cukorszint beállításában. Elpusztítja a felgyűlt méreganyagokat. Megakadályozza a sejtroncsolódást. Nélkülözhetetlen a szövetek és különféle szervek megfelelő működéséhez. A fehérje, szénhidrát és lipidek kémiai átalakulásában is szerepet vállal, valamint csökkenti a lábadozás idejét.

Használati utasitás

16 éves kor felett ajánlott. Naponta 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az ajánlott nap mennyiséget ne lépjük túl! Fénytől távol, száraz és hűvös helyen tároljuk. A diéta nem helyettesíthető ezzel a táplálékkiegészítővel. A termék a szavatossági idő lejáratáig alkalmazható. A termék gyerek kezébe ne kerüljön!

Összetevok

A doboz 30 tablettát tartalmaz. Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 1000 mg C-vitamin (aszorbinsav) - (RDA 1250%-a). További összetevők: tapadásgátló anyag - (magnézium-sztearát), stabilizátor - mikrokristályos cellulóz - qs. Eltérés az összetevőkben +/- 10 % - RDA -a napi ajánlott bevitel

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám:22202/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  TIBOR MOLNÁR  rá 27.03.2022
    • Én minden nap szedem. Már rég voltam olyan beteg amit a c-vitamin hiánya okozna. Influenza vírus támadása idején napi 2000 mg tablettát eszem.