Cink, Life Care® - Termék kód :7074, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Cink, Life Care® - Termék kód :7074

Cink, Life Care®
Cink, Life Care® - Kód 7074 Life Care

erősíti az immunrendszert

javítja a vérkeringést

fenntartja a haj, bőr és körmök egészségét

támogatja a memóriát és fokozza a figyelmet

Katalógus Ár
1790.00 HUF
Következő értéktől leárazva
1990.00 HUF
Nettó mennyiség:
4 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A cink egy olyan ásványi nyomelem, amely nélkülözhetetlen a szervezet számára. A felnőtt szervezetben 2-3 g cink található, ebből körülbelül 60% a vázizomzatban, 30% a csontokban, 5% a májban és bőrben található, és csak 1% kering a vérben.

Elonyök és hatások

A cinknek alapvető szerepe van a következő területeken:
>> Az immunrendszer megfelelő működésében és a sejtanyagcserében a kórokozók semlegesítéséért, ezáltal csökkentve a vírusok vagy megfázások súlyosságát és hosszát.
>> Aktív érzékek, például ízlelés és szaglás fenntartásánál.
>> A csontképződésben és a szövetek növekedésében. A cink támogatja a kalcium felszívódását a csontokban, ezáltal megőrzi egészségüket, illetve törés esetén is a támogatja az összeforradást.
>> A vérkeringést és a kognitív funkciók javításánál. A cink fenntartja az agyi funkciók egyensúlyát, és egyben nélkülözhetetlen az agy fejlődésében.
>> Támogatja a kollagén képződést az egészséges bőr, haj és körmök fenntartása érdekében.
Az optimális cinkszint és az egészséges szervezet fenntartásához helyes és változatos étrendre van szükség.

Használati utasitás

Napi 1 tabletta ajánlott. Csak 16 éves kortól ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol a fénytől és tartsa hűvös, száraz helyen. A normális étrend nem pótolható ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával. Fogyassza a csomagoláson feltüntetett időszak végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekektől elzárva.

Összetevok

30 tablettát tartalmazó doboz. Egy tabletta a következőket tartalmazza: Cink-biszglicinát -75 mg, amelyből 15 mg cink – az NRV 150%-a. Egyéb összetevők: cellulóz - 125 mg. Az összetevők variációja +/- 10%. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Bejelentve az Egészségügyi Minisztériumnál 4490/ 2020.11.17. számmal.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 25435/2020

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  KOVACSNE MICSKO RENATA  rá 18.04.2021
  • Most kezdtem szedni a cinket. Miután bevettem éreztem a jótékony hatását. Energikusabb és frissebbnek éreztem magam. Egyébként hajhullással küzdök, s fodrászom mondta szedjek valamilyen vitamint. Ez a termék sok mindenre jó, úgy döntöttem kipróbálom.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  KAISERNÉ GÖDÖNY ERZSÉBET  rá 17.02.2021
  • Nagyon köszönöm a LifeCare nak, hogy mindig van új termék, én is megrendeltem és elkezdtem szedni a cinket is. 73 évesen elég fitt vagyok és majd később írok a cink jó hatásáról is amit tapasztaltam. Köszönöm szépen.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 09.02.2021
  • Egy nagyon várt termékkel lettünk gazdagabbak! Szinte valamennyi élettani folyamatra hatással van! Fontos szerepük van többek között az anyagcserében, az immunrendszer védelmében, a koleszterin- és vércukorszint szabályozásában és a szép bőr megtartásában. Ami most fontos hogy csökkenti az influenzás és náthás tüneteket hisz az immunrendszer aktivátora! Csak ajánlani tudom!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  MÉSZÁROS ATTILÁNÉ  rá 05.02.2021
  • Most már elmondhatom, hogy rendszeresen szedem a Life Care vitaminokat. Ezek közül is vagy a hosszú felszívódású C vitamint, vagy a Multivitamint. Jobb lett a közérzetem, de egy hónappal ezelőtt hozzá még elkezdtem a cinket is adagolni. Észre vettem, hogy ez hatásos együtt, mert nem vagyok olyan fáradékony, mint régebben. A nap végére is marad energiám, plusz a körmeim erősebbek, nem töredeznek. Valószínűleg kiürült a szervezetemből ez az ásványi anyag. Ajánlom a szedését.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  TÓTHI KRISZTINA  rá 03.02.2021
  • Sajnos évek óta hajhullással küzdöttem. Sok minden kipróbáltam én is. A fodrászom már régóta mondja, hogy a vas - Cvitamin mellé szedjek, cinket, szelént, biotint is. Most, hogy a LifeCare-be felkerült a termékpalettára a cink, hát meg is örültem nagyon. Így a következőt állítottam össze a hajhullásomra és a napi vitamin pótlásra: Fer-Vit, C-vitamin, Cink, MultiVitPlus (ebbe van szelén és biotin). És valóban működik, a hajhullásom most már egy jó hónapja megállt, sok év küzdelem után. Nagy a boldogság! Szívből ajánlom másnak is, aki ilyen problémával küzd, hogy építse be a napi vitamin adagjába a cinket is!
  • 6. A véleményt hozzáadta:  ERZSÉBET FAZEKAS  rá 26.01.2021
  • Mivel a jobb térdemen a porc elkezdett kopni és szívinfarktus is volt a családban amit genetikailag örökölhetek, ezért kezdtem el szedni a cinket. Nem tudtam, hogy ennyi mindenre jó. Köszönöm, hogy itt megtudhattam, és az egészségemhez így hozzájárulhatok.