Csigakivonatos gél, Life Care® - Termék kód :4046, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Csigakivonatos gél, Life Care® - Termék kód :4046

Csigakivonatos gél, Life Care®

látványosan gyógyítja a hegeket

táplálja a bőrt

megnöveli a bőr rugalmasságát

meggátolja a baktériumok szaporodását

stimulálja a bőr regenerálódását

Katalógus Ár
6190.01 HUF
Nettó mennyiség:
100 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A kellemes illatú Life Care® csigakivonatot tartalmazó gél, komplex összetevőivel, maximális hatékonysággal regenerálja, hidratálja a bőrt, és látványosan javítja a hegek állapotát. Az alantoin stimulálja a bőr regenerálódását, a fehérjék táplálják és feszesítik a bőrt. A kollagént és elasztint tartalmazó Poly-Helixan rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, valamint megakadályozza a bőrt károsító baktériumok elszaporodását. Nyugtat, és enyhíti a bőrirritációkat szőrtelenítés, borotválkozás vagy napozás után.

Elonyök és hatások

A gél Poly-Helixant, azaz csigakivonatot tartalmaz, mely gyógyító hatással van a bőrre, a hegekre, irritációkra, sebekre, kisebb égésekre, pattanásokra, sebhelyekre, foltokra és striákra. A csigakivonat kalcium karbonátban, alantoinban, enzimekben, A-, C- és E vitaminokban, elasztinben és kollagénben gazdag, amelyek stimulálják a bőr regenerációját és rugalmasságát. A gél hidratál és világosítja a bőrt. Látványosan gyógyítja a sebeket. A Poly-Helixant tizenöt, 13-55 éve kor közötti önkéntesek hegein is tesztelték. A résztvevők 2-szer alkalmazták a hegeikre az 5%-os Poly Helixant tartalmazó krémet. A mérést a vizsgálat előtt elvégezték, majd annak végeztével megismételték. Az eredmények megmutatták, hogy 30 nap után átlagosan 32%-kal nőtt a bőr feszessége, 17%-kal a hidratáltsága, és a hegek is látványosan gyógyultak.

Használati utasitás

A gélt ajánlott ráncok, foltok, striák, aknék, pattanások és hegek kezelésénél alkalmazni. Egy kúra legkevesebb 30 napig tartson. Reggelente, illetve esténként enyhén masszírozzuk a bőrbe a gélt. A TERMÉK NEM TARTALMAZ PARABÉNEKET. A termék előállításánál egyetlenegy csiga SEM pusztult el.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Összetevok

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Snail Secretion Filtrate, Methylpropanediol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Parfum, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Elvárások és tanácsok

Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ PÁLHEGYI KRISZTINA  rá 26.03.2025
    • Kisfiam műtéti hegét kentük ezzel varratszedés után. Napi kétszer kentünk reggel és este és pár hét múlva már csak egy halvány fehérebb csíkocska látszódott neki. Mi sok mindenre használjuk, de főleg sebkezelésekre, irritációra. De azt hiszem ezen túl a szem körül is ki fogom próbálni.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  CSAPÓ BEÁTA  rá 29.05.2024
    • Nagyon jó ez a gél, csak ajánlani tudom. Nemrég elvágtam az ujjam nagykéssel, úgy elég rendesen és nagyon vérzett, bekentem vele, igaz hogy csípte, de hamar elmúlt a vérzés és pár nap alatt be is gyógyult a seb.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  GYURSÁNSZKY ERIKA  rá 22.03.2023
    • Ez a csigakivonatos gél tényleg látványosan javítja az arcbőr minőségét. Apróbb ráncaimat kisimította a mélyebbeket pedig csökkentette. Újra fogom rendelni.
    • 4. A véleményt hozzáadta:  VÁRDAI NIKOLETT  rá 05.02.2023
    • A férjem leforrázta a lábát. Miután besebesedett elkezdte kenni reggel este a csigakivonatos géllel a sebet. Egy hét alatt olyan szépen meggyógyult, hogy már a seb is elesett róla!
    • 5. A véleményt hozzáadta:  VÁRDAI NIKOLETT  rá 05.02.2023
    • Egyik reggel 3 pattanással ébredtem, mivel ez nálam elég ritka (kb ez az egy éves mennyiség) nem vagyok rá felkészült. Viszont tudtam, hogy ez a kis csoda gél ilyen ügyben nagyon jó szolgálatot tesz a barátnőm tini fiánál, ezért bekentem vele az arcom. Kiváló arckrémnek is, gyorsaelszívódik, nincs utána zsíros érzés csak feszessé!!! És a pattik úgy eltűntek minden nyomkodás és kínzás nélkül (1 kenéssel), mintha ott sem lettek volna.
    • 6. A véleményt hozzáadta:  DABIS MARGIT  rá 22.11.2022
    • Szuper termék! A szem alatti duzzanatot szépen lelapítja. Férfi ismerősöm levolt döbbenve hogy milyen gyorsan kisímult a bőre.
    • 7. A véleményt hozzáadta:  VANEK ÁGNES  rá 10.08.2022
    • Az egyik kedvenc krémünk! Herpeszre, aranyérre kiváló. Nagyon szeretjük és csak ajánlani tudom mindenkinek.
    • 8. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ RENGE ANNA MÁRIA  rá 25.06.2022
    • Nagyon jó terméknek tartom 4 napja kenem vele az arcom arcpír miatt, szerintem szépen halványodik, tesztelem majd a szemem körűl is fentebb olvastam ott is bevált.
    • 9. A véleményt hozzáadta:  UTASSY TIMEA  rá 11.05.2021
    • Én nagyon szeretem ezt a csiga gélt. Nappali és éjjeli arckrémnek használom, ránctalanító, feszesítő hatása látványos.
      Bármilyen kiütésre, sérülésre használjuk jó eredménnyel. Ami a kedvencem a hatásai közül: ha véletlenül túl sokat vagyok a napon és megkap vagy leégek (1-es bőrtípussal ez nagy problémám volt eddig) bekenem és ennyi. Piros marad, de nem fáj, nem húzódik, nyugodtan tudok aludni. Nem kell a "fogasra akasztva" tölteni az éjszakát. Köszönöm! Mindenkinek ajánlom!
    • 10. A véleményt hozzáadta:  MARÁCZY GABRIELLA  rá 17.01.2021
    • Ma megbizonyosodtam, hogy tényleg látványosan gyógyítja a hegeket. Viszonylag friss recés késsel elvágott felületi sérülésem elkezdett begyulladni a bal mutatóujjamon. Piros, dagadt, érzékeny lett. Próbaképpen bekentem a géllel ... utána el is felejtettem. Kb. 5 perc múlva néztem rá újra a sebre, és látványosan kifakult a pirosság!!! Ez egyébként nem az első meglepő dolog, amit tapasztaltam. Több évtizedes orromot lévő rosaceás orromat látványosan megtisztította a kis erek láthatóságától.
      Ismerőseim körében gyakori a pattanás az arcon. Ajánlottam nekik, és most már a második adagot kérik. Egyébként használom minden este, mint arckrémet is, mert érzem, hogy mennyire jót tesz a bőrömnek. Próbálják ki!
    • 11. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ BALÁZS HENRIETTA  rá 08.02.2019
    • Kipróbáltuk a terméket és a család minden tagja tudja használni! Ránctalanító, a striákat elhalványítja, égésre és herpeszre is gyógyír, pattanások ellen is hatékony! Nagyon szeretjük és használjuk nap mint nap.
    • 12. A véleményt hozzáadta:  ERZSÉBET VASTAGNÉ GANGL  rá 19.08.2018
    • Igazi csodaszer!
      Én arckrémként használom! Azonnal beszívódik, nincs zsíros érzet, szinte lélegzik a krém alatt a bőröm. Ránctalanító hatású ezt tapasztaltam már 1 hét használat után!
      Kamasz fiam nagyon pattanásos volt, mióta használja sokkal szebb az arca!
      Szeretem az illatát! :)
    • 13. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁR LÁSZLÓNÉ  rá 10.07.2018
    • 8 éves unokám állandóan mozgásban van. Bicikli, görkori, roller az eszközei, és állandóan sebekkel teli a keze, a lába. Néha durva, mély sebek, hegek rondítják el abőrét az esésektől. Amióta a csigagéllel kezeljük gyönyörűen gyógyul, régi hegei szépen kisimulnak. 4 éves huga élvezettel kenegeti őt, és a maradékot boldogan keni szét pici kezén: " Isteni ez a csigagél"-felkiáltással.
    • 14. A véleményt hozzáadta:  DR. NEMÉNYI TIBORNÉ  rá 04.04.2018
    • Minden korosztály kedvence!
      A fiatalok pattanás ellen, középkorúak és idősebbek az intenzív hidratálása miatt kedvelik!
      Rosaceára is jó a visszajelzés!
    • 15. A véleményt hozzáadta:  HELENA TISCHLER  rá 31.10.2017
    • Nagyon jó ez a gél,elégettem a kezem,nekiért a forró lábos,3-4 nap után semmi nyoma a sérülésemnek,pattanás ellen is nagyon jó !
    • 16. A véleményt hozzáadta:  VALKÓ OTTÓNÉ  rá 12.10.2017
    • Én az arcomra szoktam bemasszírozni. Azt tapasztalom hogy kisimul a bőr feszesebbé válik. Nagyon szeretem
    • 17. A véleményt hozzáadta:  ANNA RÁKOS  rá 07.09.2016
    • ma leteszteltem a csigakrémet :)

1. megmaradtam... bele sem haltam
      2. az arcbőröm olyan sima és selymes lett tőle, mint a babapopsi
      3. nem csak sima és selymes, de olyan érzés volt, ogy mintha fellélegzett volna a bőröm, mintha több oxigént kapott volna
      4. látványosan csökkentek a pici ráncok a szemem környékén
      5. nagyon kellemes tapintású lett a bőr....

Csak ajánlani tudom, hiszen nyáron a melegben, a száraz időben, az erős nap, a szél kiszárítja, öregíti a bőrünket. A csigakrém erős hidratáló, és csökkenti az öregedési folyamatokat, segít visszaállítani a bőr rugalmasságát, feszességét, amit kb 25 éves korunkban kezdünk elveszíteni...
    • 18. A véleményt hozzáadta:  DABIS MARGIT  rá 16.02.2016
    • Valóban nagyon jó a csigakivonatos krém. A 15 éves lányom a pattanás arcára használja. Nagyon szépen múlnak a pattanásai. Én szemránckrém helyett is ezt használom.
    • 19. A véleményt hozzáadta:  SCHNEIDER ESZTER  rá 04.01.2016
    • Én a Rosacea-s (arcpír) arcomra használom. Már az elso héten látványosan halványult az arcom vörössége.
      Szeretném még kipróbálni az Angioma-ra (piros anyajegy). Remélem azt is elhalványítja vagy teljesen eltünteti! Majd megírom :)
    • 20. A véleményt hozzáadta:  SZUCS JULIANNA  rá 14.10.2015
    • Ez a gél maga a csoda! Augusztus közepén olyan csúnyán elvágtam a kezem, hogy három öltéssel kellett összevarrni. Ennek következtében egy borda képzodött a vágás helyén, lilás bordó színnel és hámló felülettel. Tíz napja kenem a csiga géllel, azóta a borda teljesen kisimult, ép a borfelület, nem hámlik, már csak egy vékonyka csík jelzi a vágás helyét és normális bor színu.
      A másik tapasztalatom: 3-4 éve amikor jön a hosszú ujjas ruha szezon, a bal könyökömön egy barna folt keletkezik, megkeményedik rajta a bor, megcserepesedik, felpördül széle ami a ruhába elakad, borzasztó kellemetlen érzés. Borprobléma, tehát ezt is elkezdtem kenegetni, a vastag barna kéreg már eltunt, már csak egy halvány folt jelzi a helyét, ami nem kemény és nem akadozik a ruhába, az eddigi tapasztalatom alapján úgy látom rövidesen megszabadulok teljesen ettol a kellemetlen jelenségtol.
      Pattanás utáni sebre is használtam, 2-3 bekenés után teljesen elmúlt.